a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Scroll to Discover
back to top

Smeštaj

SOBE

Raspolažemo lepo uređenim, osunčanim i komfornim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, opremljenim savremenim TV uređajima i pomagalima prilagođenim različitim kategorijama korisnika. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogućnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinskog osoblja, dok su kupatila prilagođena pokretnim, nepokretnim i polupokretnim licima.

DNEVNI BORAVAK

Dom za stare Petra Lux poseduje dva dnevna boravka uvek dostupna za posete, druženje i druge socijalne aktivnosti. Dom ima i klimatizovanu trpezariju i sopstvenu kuhinju u okviru koje se spremaju obroci prilagođeni potrebama korisnika.
Posebnu pažnju pridajemo izbalansiranoj i raznovrsnoj ishrani, koju čine tri glavna obroka i užine. Obroci se služe u trpezarijama ili sobi, u zavisnosti od stanja svakog korisnika, a kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, po želji, i u dvorištu ili na terasi.

DVORIŠTE

Obavijeno cvećem i zelenilom, naše prostrano dvorište predstavlja idealan ambijent za druženje, šetnju i uživanje u vremenu sa voljenima.