a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Scroll to Discover
back to top

O nama

Naša priča počinje od težnje da, objedinjujući znanje, stručnost i iskustvo stvorimo sigurno mesto za podizanje kvaliteta života osoba starije životne dobi.
Od samog osnivanja, težimo da budemo prepoznati kao moderna ustanova koja svojim znanjem, veštinama, kompetencijama, zalaganjem i tehničkim uslovima primenjuje najviše standarde kvaliteta socijalnih usluga. Naš primarni cilj je da kroz našim korisnicima unapredimo kvalitet života, što postižemo individualnim pristupom i primenom najsavremenijih stručnih znanja.
Dom Petra Lux svoje poslovanje zasniva na licenci Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Nalazimo se u mirnom kraju Leštana, u neposrednoj okolini Beograda (20km), a raspolažemo prostorom koji je u potpunosti prilagođen pokretnim, teže pokretnim i nepokretnim osobama, kao i prostranim, uređenim dvorištem.
Verujemo da je svakom starijem pojedincu potrebna podrška i kvalitetna nega i briga, sprovedena u skladu sa njegovim individualnim potrebama i najvišim stepenom naših mogućnosti.
Petra Lux nudi trajni i privremeni smeštaj starih lica, a sve usluge u domu sprovode se pod nadzorom našeg visoko kvalifikovanog medicinskog kadra i fizioterapeuta, čija je usluga našim korisnicima dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.